Healthy Way

Gezond koken voor iedereen… Om gezond te leven heeft voeding een belangrijke plek in je leven nodig, evenals koken. Want alleen als je zelf kookt, weet je precies wat je binnen krijgt. “Gezond eten is toch maar saai?” Nee, gezond kan zelfs heel spannend zijn, het zijn namelijk vaak niet zo zeer de ingrediënten die eten ongezond maken, maar de bereidingswijze is meestal de schuldige.

Tijdens deze workshop gaan we u laten zien dat gezond koken heel erg makkelijk is, zowel in de keuze van ingrediënten, als in de bereidingswijze.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden: info@licensetolive.nl / 06-17136990

Studio Happy Story

Drie jaar geleden ben ik begonnen met bakken & decoreren voor familie & vrienden en ik ervoer dat ik in die twee dingen heel veel plezier en geluk vond. De eenvoud van heerlijke dingen creëren uit boter, eieren & meel. Een wonderbaarlijk proces. Daarna het decoreren van de taarten. Het perfecte medium om mijn creativiteit en passie voor het vormgeven tot uiting te brengen en op deze manier andere mensen te laten genieten. Een genot voor het oog en voor de smaakpapillen. De ideale combinatie. In een woord maakt het mij Happy! Doordat de vraag van anderen steeds groter werd, heb ik in 2014 de keuze gemaakt om een officieel bedrijf te starten om op deze manier nog meer mensen & hun geliefden Happy te kunnen maken.