Xtreme Cooking

Koken is een kwestie van techniek. Maar wist je dat je koken ook als een wetenschap kunt benaderen? Door texturen te veranderen, te spelen met temperaturen en andere presentatievormen te creëren, krijgt koken een nieuwe dimensie.

In deze workshop doet onze chef alle geheimen van moleculaire gastronomie uit de doeken. Vervolgens ga je zelf aan de slag om de meest fantastische eetbare “gimmicks” te bereiden. Tijdens de workshop ben je getuige van een unieke demonstratie cryo-cooking (koken met stikstof!). De workshop wordt afgesloten met een experimenteel diner dat je nog lang zal bijblijven.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden: info@licensetolive.nl / 06-17136990

Studio Happy Story

Drie jaar geleden ben ik begonnen met bakken & decoreren voor familie & vrienden en ik ervoer dat ik in die twee dingen heel veel plezier en geluk vond. De eenvoud van heerlijke dingen creëren uit boter, eieren & meel. Een wonderbaarlijk proces. Daarna het decoreren van de taarten. Het perfecte medium om mijn creativiteit en passie voor het vormgeven tot uiting te brengen en op deze manier andere mensen te laten genieten. Een genot voor het oog en voor de smaakpapillen. De ideale combinatie. In een woord maakt het mij Happy! Doordat de vraag van anderen steeds groter werd, heb ik in 2014 de keuze gemaakt om een officieel bedrijf te starten om op deze manier nog meer mensen & hun geliefden Happy te kunnen maken.