Trendy Kitchen

Trendy gerechtjes die niet al te veel bereidingstijd vragen, zetten de hoofdtoon van deze workshop. Alle gerechten krijgen een aparte feestelijke afwerking. Ze blijven eenvoudig te bereiden en de aparte combinatie van ingrediënten zorgt voor een niet-alledaagse creatieve toets.

De basis van het trendy koken blijft natuurlijk de klassieke keuken, maar we gaan verder…. Moderne technieken worden toegepast, smaken van over de hele wereld worden gebruikt en er wordt tijd besteed aan het afwerken van de gerechten. Er wordt net dat beetje extra cachet gegeven aan de presentatie.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden: info@licensetolive.nl / 06-17136990

Studio Happy Story

Drie jaar geleden ben ik begonnen met bakken & decoreren voor familie & vrienden en ik ervoer dat ik in die twee dingen heel veel plezier en geluk vond. De eenvoud van heerlijke dingen creëren uit boter, eieren & meel. Een wonderbaarlijk proces. Daarna het decoreren van de taarten. Het perfecte medium om mijn creativiteit en passie voor het vormgeven tot uiting te brengen en op deze manier andere mensen te laten genieten. Een genot voor het oog en voor de smaakpapillen. De ideale combinatie. In een woord maakt het mij Happy! Doordat de vraag van anderen steeds groter werd, heb ik in 2014 de keuze gemaakt om een officieel bedrijf te starten om op deze manier nog meer mensen & hun geliefden Happy te kunnen maken.