BBQ Excellente

Barbecue simpel en ordinair? Deze BBQ workshop, leert u en uw gasten grillen als een echte meester, leer alles over het aansteken, spelen met temperaturen en mooie garingen. Sta versteld van de diversiteit aan bereidingen voor de bbq en presenteer een compleet en culinair diner. Weer of geen weer…..onze BBQ workshop vind plaats in onze eigen keuken zodat u zelfs met slecht weer de technieken van het echte bbq-en kunt leren.We gaan aan de slag in 4 groepen die elk een “menugang” voor hun rekening nemen.We gaan de BBQ dus opdelen in echte gangen met natuurlijk een mooi dessert als afsluiter….ook van de BBQ. We maken hierbij gebruik van twee soorten BBQ’s, gas en de traditionele hout gestookte.

Dag indeling

  • Ontvangst met Amuse en een drankje
  • Doornemen van de recepturen
  • Verdeling van de groepjes
  • Algemene uitleg over de verschillende BBQ’s inclusief het op de juiste manier aansteken en reguleren van de temperaturen.
  • In groepjes aan de slag om uiteindelijk een fantastisch gerecht op tafel te zetten.
  • Met z’n allen aan tafel en genieten van mooie smaken en garingen.
  • Afsluiting met een mooie espresso/thee en huisgemaakte friandises.

De workshop zal 4/5 uur duren vanaf ontvangst tot afsluiting.

Barbecue menu

  • Gamba’s met limoen en basilicumolie
  • Gekarameliseerde beenham met kruidnagel en honing
  • Runderlende met chili-korianderolie
  • Kip in marinade van ras el hanout
  • Lamsgehakt met mint en komijn
  • Gegrilde groenten met verse kruidenpesto,
  • Aardappels in folie, Zoetzure groenten, Salade van aardappel, rode ui en kappertjes
  • Notenbrood, vers van de Big green egg

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden: info@licensetolive.nl / 06-17136990

Debbie Aitatus

Hoi! Ik ben Debbie, de creatieve kracht achter Studio Aitatus. Ontwerper, mama, verhalenverteller en dansliefhebber. Van taarten tot design – mijn leven draait al jaren om het creëren van mooie dingen. Na een carrière bij grote namen zoals Nike en IKEA besloot ik mijn hart te volgen en Studio Aitatus op te richten. Hier combineer ik mijn liefde voor design en mijn passie om anderen te helpen hun dromen waar te maken.

Mijn tijd als bakker heeft me iets waardevols geleerd: precisie maakt het verschil. Van het zorgvuldig volgen van recepturen tot het ontwerpen van een branding die helemaal klopt – ik hou ervan om aandacht te besteden aan de details. Dat geldt ook voor mijn favoriete gerecht: bananensoep, een familierecept dat ik binnenkort wil omtoveren tot een vega variant.

In mijn dagelijks leven draait alles om zorgen voor mijn kinderen. Tussen de dagelijkse zorg door, ben ik ook altijd bezig met het creëren en het verder ontwikkelen van Studio Aitatus. In mijn huis wordt veel gedanst; vroeger gaf ik zelfs dans fitnesslessen! Tegenwoordig is het meer huiskamerdansen met de kids, en geloof me, mijn dochter heeft betere moves. Ik hou van lang tafelen met vrienden en droom ervan mijn kinderen ooit de wereld te laten zien. Oh, en ik ben een koffie én theemens – waarom kiezen als je van allebei kunt genieten?