Italian Bellisima

Een van de populairste keukens is natuurlijk de Italiaanse. In deze workshop leert u al de basistechnieken. Zelf pasta maken, mooie risotto, ijs draaien en nog veel meer mooie gerechten en kooktechnieken uit deze overheerlijke keuken. Tijdens deze workshop komen de echte Italiaanse toppers voorbij, niet de gewone pasta’s en pizza , maar mooie saltimbocca, ossobuco, vitello tonnato en nog veel meer.

Voorbeeld Menu

  • Vitelli tonnato: Zacht gegaarde kalfslende met luchtige creme van tonijn met kappertjes, rucola en in de oven gekonfijte pomodori tomaten.
  • Risotto traditioneel bereidt met verse truffel en parmezaan
  • boven houtvuur geroosterde varkensrib met lenticchie, fettuchini, en geroosterde groenten
  • Appel crostata met vers olijfolie-tijm ijs, Deze Italiaanse klassieker in een wat moderner jasje met crumble en gehakte walnoten.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden: info@licensetolive.nl / 06-17136990

Studio Happy Story

Studio Happy Story, 27 Komijnstraat, Amsterdam-Zuidoost, NH, 1104HP, Netherlands

Drie jaar geleden ben ik begonnen met bakken & decoreren voor familie & vrienden en ik ervoer dat ik in die twee dingen heel veel plezier en geluk vond. De eenvoud van heerlijke dingen creëren uit boter, eieren & meel. Een wonderbaarlijk proces. Daarna het decoreren van de taarten. Het perfecte medium om mijn creativiteit en passie voor het vormgeven tot uiting te brengen en op deze manier andere mensen te laten genieten. Een genot voor het oog en voor de smaakpapillen. De ideale combinatie. In een woord maakt het mij Happy! Doordat de vraag van anderen steeds groter werd, heb ik in 2014 de keuze gemaakt om een officieel bedrijf te starten om op deze manier nog meer mensen & hun geliefden Happy te kunnen maken.